در سال 1930، ویل هیز، رئیس MPPDA، کد هیز (تولید) را ایجاد کرد، که از دستورالعملهای سانسور پیروی میکرد و پس از گسترش تهدیدهای دولت مبنی بر سانسور تا سال 1930، اجرایی شد. با این حال، این کد تا سال 1934 هرگز اجرا نشد، پس از اینکه سازمان دیدهبان کاتولیک The Legion of Decency - که از برخی فیلمهای تحریکآمیز و تبلیغات خفن آن دوران که بعداً طبقهبندی شدهاند پیش کد هالیوود، وحشت زده شده بود- تهدید به تحریم فیلمهای سینمایی در صورت عدم اجرای آن کرد. وارد عمل شوند. فیلمهایی که مهر تاییدی از اداره کد تولید دریافت نکردند باید ۲۵۰۰۰ دلار جریمه میپرداختند و نمیتوانستند در سینماها سود ببرند، زیرا MPPDA تمام سالنهای کشور را از طریق استودیوهای بیگ پنج کنترل میکرد.
در طول دهه 1930، و همچنین در بیشتر دوران طلایی، MGM بر صفحه فیلم تسلط داشت و ستاره های برتر هالیوود را داشت، و آنها همچنین برای ایجاد سیستم ستاره هالیوود به طور کلی اعتبار داشتند. برخی از ستاره های MGM عبارتند از: "پادشاه هالیوود" کلارک گیبل، لیونل بریمور، ژان هارلو، نورما شیرر، گرتا گاربو، جوآن کرافورد، ژانت مک دونالد، جین ریموند، اسپنسر تریسی، جودی گارلند، و جین کلی. اما MGM به تنهایی ایستادگی نکرد.
یکی دیگر از دستاوردهای بزرگ سینمای ایالات متحده در این دوران از طریق کمپانی انیمیشن سازی والت دیزنی حاصل شد. در سال 1937، دیزنی موفق ترین فیلم زمان خود، سفید برفی و هفت کوتوله را ساخت. این تمایز به سرعت در سال 1939 زمانی که سلزنیک بینالمللی فیلمی را خلق کرد که هنوز با توجه به تورم، موفقترین فیلم تمام دورانها در بر باد رفته را خلق کرد.
بسیاری از مورخان سینما به آثار بسیار بزرگ سینما که از این دوره فیلمسازی بسیار منظم برخاسته اند، اشاره کرده اند. یکی از دلایلی که این امکان وجود داشت این بود که با وجود فیلمهای بسیار زیادی که ساخته میشوند، لازم نیست هر یک از آنها موفق باشند. یک استودیو می تواند با فیلمنامه خوب و بازیگران نسبتا ناشناخته روی یک فیلم با بودجه متوسط قمار کند: شهروند کین، به کارگردانی اورسون ولز (1915-1985) و اغلب به عنوان بهترین فیلم تمام دوران شناخته می شود، با این توصیف مطابقت دارد. در موارد دیگر، کارگردانان با اراده ای مانند هاوارد هاکس (1896-1977)، آلفرد هیچکاک (1899-1980)، و فرانک کاپرا (1897-1991) با استودیوها مبارزه کردند تا به دیدگاه های هنری خود دست یابند.
آدرس سایت فرافیلم
https://farafilm.net
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0